Hoe luister ik RO


Hoe luister ik RO

Luisteren via uw pc of tablet.

De Reformatorische Omroep is een internetstation en is daardoor alleen via internet te beluisteren. Het meest voor de hand liggend is om dit via uw pc of tablet te doen. Door naar reformatorischeomroep.nl te gaan ontdekt u gelijk op de homepage een grote groene player. Met één druk op deze knop luistert u meteen naar het vertrouwde geluid van de Reformatorische Omroep. Naast deze player kunt u een keuze maken voor RO Radio 1 of RO Radio 2. Bent u benieuwd naar de programmering en/of de afspeellijst? Klik dan op de twee linkjes aan de rechterkant van de playbutton. Heeft u meer vragen over het luisteren naar de RO via uw pc of tablet. Kijk dan bij de FAQ-lijst onder het kopje radio.

Internetradio

Wilt u de RO ook beluisteren zonder uw PC of laptop?

Simpel te bedienen, puik geluid en u behoeft niet meer uw pc, laptop of tablet te gebruiken om naar de RO te luisteren. Bestel nu de Imperial DABMAN i200 internetradio en luister waar u maar wilt naar de RO programma's. Deze compacte internetradio biedt de mogelijkheid om zowel digitale radio (DAB+) als internetradio* te ontvangen. De mooi vormgegeven radio beschikt onder andere over:

  • Digitale radio (DAB+)
  • Internet radio (hiermee kunt u RO Radio 1 en 2 ontvangen)
  • FM ontvangst
  • Ingang voor audiospelers of aansluiten van een iDock
  • Onbeperkt aantal internetradio voorkeuzezenders
  • Toon of radio alarm
  • Stereo uitgang (3,5 mm)
  • Op deze internetradio zit 2 jaar garantie!


De prijs van de radio bedraagt € 179,99. U kunt voor een meerprijs van € 29,00 de internetradio direct laten programmeren op het kanaal van de RO.deze is te bestellen op https://www.radiowinkel.com/c-4559067/reformatorische-omroep/


Donateurs kunnen de kortingscode gebruiken van de Ro voor 12 euro korting. De code is RO2015radiowinkel

* = Wij zenden alleen uit via internet

Als u zelf een URL kunt invoeren op uw internetradio kunt u onderstaande URL's gebruiken:

RO Radio 1: http://media01.streampartner.n...

RO Radio 2: http://media02.streampartner.nl:8020/live     eventueel aangevuld met .m3u

App

Naast uw pc, tablet en internetradio is er ook een app voor Apple OS en Android beschikbaar. Hiermee kunt u direct live naar RO Radio 1 en RO Radio 2 luisteren. De app is via de appstore en playstore te verkrijgen. Het is wel van belang dat u tijdens het gebruik van de app beschikt over een werkende internetverbinding. Wij bevelen u aan om hiervoor WiFi te gebruiken in verband met hoge kosten aan dataverbruik.