Hoe luister ik RO


Luisteren via uw computer of tablet

De Reformatorische Omroep is een internetstation en is daardoor alleen via internet te beluisteren. Het meest voor de hand liggend is om dit via uw computer, laptop of tablet te doen.

Op www.reformatorischeomroep.nl treft u aan de rechterkant de keuzemogelijkheid voor radio 1, radio 2 en radio3. Als u klikt op 'Luister live', opent de player in een nieuw scherm. Bent u benieuwd naar de programmering en/of de afspeellijst? Klik dan in de player op de knop 'afspeellijst'.

Heeft u meer vragen over het luisteren naar de RO via uw pc of tablet. Kijk dan bij de FAQ-lijst onder het kopje radio.


Reformatorische Omroep App

De Reformatorische Omroep App is beschikbaar voor Apple OS en Android en te downloaden via de appstore en playstore. Hiermee kunt u direct live naar RO Radio 1, 2 en 3 luisteren. Voor het gebruik van de app is een internetverbinding nodig. Radio luisteren via de app kost ca 10-20 MB per uur non-stop luisteren. Indien u een mobiel abonnement heeft met internet is de radio dus ook probleemloos vanuit de auto te beluisteren.


Internetradio

Via een internetradio kunt u de RO beluisteren zonder computer of device. Eénvoudig te bedienen en goed geluid, een internetradio biedt de mogelijkheid om RO via de internetradio te ontvangen en andere radiozenders ook via digitale radio (DAB+). 
LET OP: wij zenden niet uit via DAB+, alleen via internet. Let u er dus bij aanschaf van een nieuwe radio op dat u een internetradio koopt, niet een DAB+radio.

Heeft u al een internetradio? Als u ons niet kunt vinden in een lijst met radiozenders (vaak in de categorie 'Christelijk') kunt u onderstaande URL's gebruiken om onze zenders toe te voegen:

RO Radio 1:

RO Radio 2:

RO Radio 3:


TuneIn

Veel systemen maken gebruik van TuneIn. Via TuneIn zijn RO Radio 1 en RO Radio 2 op te zoeken. Helaas geeft het bedrijf aan dat ze RO Radio 3 niet toe willen voegen. We blijven met ze in gesprek hierover en hopen dat dit op den duur wel mogelijk is. U kunt zelf vaak via een TuneIn of Sonos app een eigen radiostation toevoegen. Hiervoor kunt u bovenstaande links gebruiken.

Klik hier voor een voorbeeld


Andere systemen

We proberen instructies te verzamelen voor mensen die thuis andere systemen gebruiken. Hiermee kunt u zelf de RO aan uw systeem toevoegen.