Hoe luister ik RO


Hoe luister ik RO

Luisteren via uw pc of tablet.

De Reformatorische Omroep is een internetstation en is daardoor alleen via internet te beluisteren. Het meest voor de hand liggend is om dit via uw computer, laptop of tablet te doen.

Op www.reformatorischeomroep.nl treft u aan de rechterkant de keuzemogelijkheid voor radio 1 en radio 2. Als u klikt op 'Luister live', opent de player in een nieuw scherm. Bent u benieuwd naar de programmering en/of de afspeellijst? Klik dan in de player op de knop 'afspeellijst'.

Heeft u meer vragen over het luisteren naar de RO via uw pc of tablet. Kijk dan bij de FAQ-lijst onder het kopje radio.


Reformatorische Omroep App

De Reformatorische Omroep App is beschikbaar voor Apple OS en Android en te downloaden via de appstore en playstore. Hiermee kunt u direct live naar RO Radio 1 en RO Radio 2 luisteren. Voor het gebruik van de app is een internetverbinding nodig. Radio luisteren via de app kost ca 10-20 MB per uur non-stop luisteren. Indien u een mobiel abonnement heeft met internet is de radio dus ook probleemloos vauit de auto te beluisteren.


Internetradio

Via een internetradio kunt u de RO beluisteren zonder computer of device. Eénvoudig te bedienen en goed geluid, een internetradio biedt de mogelijkheid om RO via de internetradio te ontvangen en andere radiozenders ook via digitale radio (DAB+).

let op: wij zenden niet uit via DAB+, alleen via internet. Let u daarop bij aanschaf van een radio

Imperial DABMAN i200 internetradio - kenmerken:

  • Internet radio (hiermee kunt u RO Radio 1 en 2 ontvangen)
  • FM ontvangst
  • Digitale radio (DAB+) *
  • Ingang voor audiospelers of aansluiten van een iDock
  • Onbeperkt aantal internetradio voorkeuzezenders
  • Toon of radio alarm
  • Stereo uitgang (3,5 mm)
  • 2 jaar garantie

Bestellen
De prijs van de radio bedraagt € 179,99, voor een meerprijs van € 29,00 kunt u het kanaal van de RO er gelijk in laten programmeren. Bestel de radio via Radiowinkel.com: https://www.radiowinkel.com/c-4559067/reformatorische-omroep/. Donateurs krijgen 12 euro korting en kunnen daarvoor deze code gebruiken: RO2015radiowinkel 


Als u zelf een URL kunt invoeren op uw internetradio kunt u onderstaande URL's gebruiken (uitsluitend voor internetradio's):

RO Radio 1: http://media01.streampartner.nl:8003/live.m3u
RO Radio 2: http://media02.streampartner.nl:8020/live.m3u