Genemuiden en Zelhem


    dinsdag 14 juni 2022
Genemuiden en Zelhem

In deze nieuwsbrief kunnen we vanuit RO Video berichten dat we weer volop in het land waren met onze videowagen. Zo waren we eind april drie dagen in Lunteren om de Generale Synode van de PKN te streamen. Op 21 mei filmden we in het Beatrixtheater te Utrecht de SGP- jongerendag. Een compilatie hiervan is terug te zien op: https://reformatorischeomroep....

Ook in de studio’s in Nijkerk werden weer diverse programma’s opgenomen. Maar we worden het meest gelukkig van het opnemen van concerten en samenzangavonden. Dankbaar zijn we voor de fraaie opnames uit Genemuiden met mannenkoor Stereo o.l.v. Harm Hoeve, met op het orgel Jaap Kramer, Johan Bredewout op vleugel en Arjan en Edith Post op de trompet. Op 18 juni D.V. gaan we opnames maken van het concert van het koor Halleluja uit Doetinchem. Ze geven in de Lambertikerk van Zelhem een prachtig concert. Deze opnames zullen we direct na de zomerstop inprogrammeren. Is er dan niets te zien in deze periode? Zeker wel! U kunt via uitzending gemist oude concerten terugkijken. Op een regenachtige dag kunnen de kleintjes zich vermaken met de Verhalenhut. RO Video wenst u allen een heerlijke vakantie. Wij hopen u in september weer te mogen verwelkomen!

PS Wellicht heeft u gemerkt dat wij zes weken lang de programma’s voor iedereen zichtbaar hebben staan. Dit is bedoeld als uitnodiging aan iedereen die nog geen donateur is om kennis te maken met de RO. Hopelijk kunnen we straks dankzij hun steun nog meer programma’s mogelijk maken. 


Recente berichten

RO Radio Lees verder
dinsdag 14 juni 2022 RO Radio
Programma Geloof en gezondheid Lees verder
dinsdag 14 juni 2022 Programma Geloof en gezondheid
Herhaling online event Stichting HVC Lees verder
dinsdag 19 april 2022 Herhaling online event Stichting HVC