Internetradio met RO-abonnement


    woensdag 5 februari 2020
Internetradio met RO-abonnement

We krijgen van veel luisteraars de vraag hoe de RO het makkelijkst te beluisteren is. Omdat dit alleen via internet is, zijn we een samenwerking aangegaan met Sangean, die prachtige internetradio's maakt. Deze radio's zijn eenvoudig te bedienen en geven een mooie geluidskwaliteit.


Uit hun assortiment hebben we zeven radio's geselecteerd die aan ieders behoeften voldoen. Enkele ervan hebben een wekker-functie, enkele ervan zijn los te koppelen van het snoer en zo overal in huis mee te nemen, er is er één waarmee ook CD's afgespreeld kunnen worden en met één zijn er meerdere apparaten door het hele huis met elkaar te verbinden. Met deze radio's kunt u niet alleen internetradio ontvangen, maar zijn er ook andere opties, zoals DAB+, FM, Bluetooth, Spotify-connect en andere opties. Kijkt u in onze webshop wat de functies en
mogelijkheden per radio zijn.


Webshop

Kijk op www.shop.reformatorischeomroep.nl voor het aanbod.


Inclusief RO-abonnement

Bij aankoop van een radio krijgt u er een Donateur-abonnement van de RO bij, waarvan het eerste jaar helemaal gratis is! Na het eerste jaar kost dit 3 euro per maand. U ontvangt dus niet alleen een mooie radio, maar ook 2x per jaar het RO magazine, u kunt alle uitzendingen terug kijken- en luisteren en u steunt de RO! Het abonnement is jaarlijks opzegbaar.


Uw bestelling wordt verwerkt door Sangean Europe BV, die u de radio zullen toesturen. Uw gegevens worden met ons gedeeld om uw abonnement te kunnen activeren. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.

Vindt u bestellen via internet lastig?
Bestel telefonisch bij de RO via 033 - 760 1500 (ma-vr 9.30 - 12.30 uur)


Installatie door RO medewerker

De Sangean radio’s zijn niet erg moeilijk aan te sluiten en te installeren, maar we beseffen dat niet iedereen even vertrouwd is met moderne apparatuur en internet. Mocht u graag iemand van de RO langs krijgen die de installatie voor u uitvoert, dan doen we dat graag!

Helaas kunnen we dit niet gratis aanbieden en brengen hiervoor 1 euro per kilometer vanaf ons kantoor in Nijkerk in rekening. Daarbij gaat het om een enkele reis. Woont u bijvoorbeeld in Kampen, dan is dat 60 kilometer vanaf ons kantoor en zal de installatie 60 euro kosten.

Wilt u de installatieservice? Zet deze service voor 0 euro bij uw bestelling, dan nemen wij contact met u op. Als u alleen een radio bestelt kunt u ons ook bellen voor een afspraak op 033- 760 1500 (ma-vr 9.30 – 12.00 uur). De kosten worden vooraf met u afgesproken en zullen apart bij u thuis worden afgerekend.


Recente berichten

Nog een cadeautje: Ontvang gratis het RO Magazine Lees verder
Za 5 sep - 19u: Verhalenhut achter de schermen! Lees verder