5 Okt: start van het nieuwe RO-Video seizoen!


  maandag 23 september 2019
5 Okt: start van het nieuwe RO-Video seizoen!

Nadat u deze zomer heeft kunnen genieten van een maandelijkse selectie in RO Nostalgia hopen we op 5 oktober te starten met het nieuwe seizoen van RO Video! Voor elke zaterdagavond staat er een mooie videoselectie voor u klaar. 

In de afgelopen maanden heeft u ons terugkoppeling gegeven over wat we nog kunnen verbeteren en daar hebben we naar geluisterd. 

Klik hier om onze programma's terug te kijken.

 1. Verhalenhut
  De Verhalenhut is terug in een nieuw jasje! Door de populariteit van het programma zullen de uitzendingen iets langer zijn dan voorheen. Ook stellen we graag een nieuwe actrice aan u voor: Paola Veenendaal. In Seizoen 2 lezen Niels en Paola Bijbelverhalen voor.




 2. Lezing van Jij Daar!
  Om mooi materiaal voor jongeren aan te bieden zijn we een samenwerking aangegaan met Stichting Jij Daar! Na De Verhalenhut voor de kleintjes, zullen we een mooie lezing uitzenden voor jongeren.
 3. Licht op het Leven
  ICarolien Luitjes gaat in gesprek met predikanten en sprekers over thema’s die leven, zodat er licht valt op het leven en er een pad is om te gaan. De prachtige decoratie in de uitzendingen wordt verzorgd door De Espeterhoeve te Barneveld. Kijk voor meer informatie op www.espeterhoeve.nl.
 4. Welbeschouwd
  Het programma Welbeschouwd wordt gemaakt in samenwerking met Stichting Christenen voor Israël en komt ook terug in een nieuw jasje. Sara van Oordt krijgt er een co-presentator bij. Samen Cor Verkade of Arjan Klein gaat Sara in gesprek met predikanten over diverse onderwerpen die gerelateerd zijn aan Israël en de Bijbel.
 5. Zingend naar de Zondag
  Zingend naar de Zondag zal op veler verzoek langer worden!
 6. Muzikale intermezzo's
  Omdat u aangegeven heeft graag muziek te willen zien, zullen we gedurende de avond muzikale intermezzo's uitzenden.


Nieuwe concertregistraties

Ook hebben we u beloofd om nieuwe concerten op te gaan nemen. Wilt u zo'n opname bijwonen? Hou onze site en concertagenda in de gaten! Deze twee data kunt u vast in uw agenda zetten:

4 oktober: Koor- en samenzangavond in de Bovenkerk te Kampen (toegang gratis)
11 oktober: Koor- en samenzangavond in de Ger. Gem. Leiderdorp (toegang gratis)


Recente berichten

Jubileumcadeautje voor zomergasten! Lees verder
donderdag 2 juli 2020 Jubileumcadeautje voor zomergasten!
Jaarrekening 2019 wederom positief Lees verder
maandag 29 juni 2020 Jaarrekening 2019 wederom positief
De RO is bij u deze zomer! Lees verder
donderdag 25 juni 2020 De RO is bij u deze zomer!