Ontmoet de RO op Voorjaarsmarkt en Kerkenbeurs


    donderdag 14 april 2022
Ontmoet de RO op Voorjaarsmarkt en Kerkenbeurs

Voorjaarsmarkt t.b.v. MAF

Kom D.V. zaterdag 7 mei van 10.00 tot 16.00 uur naar de voorjaarsmarkt in Berkenwoude. Een dag vol activiteiten met ruim veertig kramen met boeken, kleding, planten, pannenkoeken en heerlijke broodjes. Ook de RO is aanwezig met een stand. Ook voor de kinderen is er veel te doen: er zijn o.a. luchtkussens en ze kunnen knuffelen met dieren. En er staat zelfs een echt vliegtuig van MAF. Kortom: een dag voor het hele gezin. De opbrengst van de markt gaat volledig naar MAF.

Locatie: Van der Wal in Berkenwoude, in het Groene Hart van de Krimpenerwaard!

U komt toch ook? Toegang is gratis.

 

Kerkenbeurs Houten: 10 gratis toegangskaarten t.w.v. € 15,-

De RO staat twee dagen met een stand op de Kerkenbeurs op 17 en 18 mei in de Expo Houten. De kerkenbeurs is een vakbeurs voor kerkelijk beheerders en bestuurders, kerkrentmeesters, kosters, kerkenraad en predikant. Er zijn circa 100 stands en er worden 50 workshops gegeven over actuele onderwerpen.

De RO stelt 10 gratis kaarten beschikbaar t.w.v. € 15,-. Maak kans op een gratis kaart door uw gegevens te sturen naar info@ro.nl. De gratis kaarten worden onder de inzendingen verloot. Uw kaart ligt straks klaar bij de receptie/kassa van Expo Houten.

Kijk voor meer informatie op www.kerkenbeurs.nl

 


Recente berichten

Kerstprogrammering 2022 Lees verder
donderdag 15 december 2022 Kerstprogrammering 2022
Nieuw programma VGS-RMU: Vóór de klas! Voor de klás! Lees verder
RO Beursaanbieding Familiedagen Lees verder
woensdag 19 oktober 2022 RO Beursaanbieding Familiedagen