Primeur op RO Radio 1 zaterdag 30/6 11.00 uur de nieuwe CD van Pieter Dijksman


    donderdag 28 juni 2018
Primeur op RO Radio 1 zaterdag 30/6 11.00 uur de nieuwe CD van Pieter Dijksman

Nieuwe Cd!

Afgelopen week ontvingen wij van Pieter Dijksman zijn eerste solo cd. Wij hopen een groot deel van deze cd te draaien op zaterdag 30 juni om 11.00 uur.

Pieter speelt op het orgel van de Evang. Lutherse Kerk te den Haag en op het orgel van de St. Bartholomeuskerk te Zevenbergen. Hij speelt koraalbewerkingen over de Psalmen. Een mooie afwisselende cd, waarbij hij gebruikt maakt van composities van diverse componisten. Daardoor wisselen de muziekstijlen mooi af.

Als musicus is Pieter actief als organist, pianist en koordirigent. Hij volgde orgellessen bij mevrouw den Hoedt en Leo Lommers in Zwijndrecht, Jan van Westenbrugge, Gerben Mourik en Rien Donkersloot.

Momenteel volgt hij pianolessen bij Annemieke de Koning te Rotterdam (Opus 51) Koordirectielessen ontving hij van Patrick van der Linden.

Als organist is hij verbonden aan de Dorpskerk te H.I. Ambacht en met ingang van januari 2017 ook aan de Levensbron te Ridderkerk.

Daarnaast is Pieter dirigent van vocaal ensemble Credo in H.I. Ambacht en met ingang van januari 2017 van de Chr. gemengde zangvereniging De Lofstem te Woubrugge.

Als organist/ pianist maakt Pieter deel uit van het instrumentale kwartet Con Variazione.

Daarnaast hoopt hij in 2018 een eerste bundel bladmuziek uit te geven en staat er een nieuw koorwerk in de steigers. Blijft u de site in de gaten houden voor meer informatie en nieuwtjes. www.pieterdijksman.nl


Recente berichten

Boekenwurmen Lees verder
dinsdag 26 mei 2020 Boekenwurmen
Verhalenhut Lees verder
maandag 18 mei 2020 Verhalenhut
Nieuwe programma's samen met Eleos en Pro Life Lees verder