Programma Geloof en gezondheid


    dinsdag 14 juni 2022
Programma Geloof en gezondheid

Pro Life start deze zomer opnieuw met het programma Geloof & gezondheid. Met dit programma wordt u geholpen gezond(er) te leven en fit(er) te worden. Doet u ook mee? 

Het programma verbindt geloof en gezondheid met elkaar. Centraal in het programma staan voeding, beweging, ontspanning, bezinning, gedrag en omgeving. Elke werkdag ontvangt u een e-mail waarin een onderwerp centraal staat. U kunt selecteren wat bij u past. 

In samenwerking met de RO zijn er diverse radio- en video-uitzendingen opgenomen. In het videoprogramma gaan enkele tafelgasten met elkaar in gesprek over de bovengenoemde thema’s. Op de achtergrond is een kok een gerecht aan het bereiden dat past bij een gezonde levensstijl. De recepten zijn te downloaden. Luister naar gesprekken met onder andere Els van Dijk, dominee A.C. Uitslag en ondernemer Wim Snoek. Zij nemen u mee in hun verhaal. Ze motiveren u, geven tips en vertellen wat wel en niet werkt en waarom.

Daarnaast vindt u op de website een G-eetplan met meer dan tweehonderd gezonde recepten, zonder E-nummers, maar met G-nummers: de g van geloof, gezondheid, goed en genieten. U telt geen calorieën, maar u zorgt met dit eetplan voor een goede balans.

En er is meer. Ontdek het de komende weken. Vanaf 18 juli gaat Geloof en gezondheid van start. Meld u aan via prolife.nl/geloofengezondheid. Het kost u niets en u hoeft geen klant te zijn bij Pro Life. De snelle beslissers krijgen een Pro Life-startpakket.

Volhouden is makkelijker wanneer u het samen doet. Meld u daarom gerust aan met uw partner, kind, buren, collega’s, gemeenteleden, vriend of vriendin. 


Recente berichten

Kerstprogrammering 2022 Lees verder
donderdag 15 december 2022 Kerstprogrammering 2022
Nieuw programma VGS-RMU: Vóór de klas! Voor de klás! Lees verder
RO Beursaanbieding Familiedagen Lees verder
woensdag 19 oktober 2022 RO Beursaanbieding Familiedagen