donderdag 9 september 2021
RO Video

RO Video

Tijdens het schrijven van deze nieuwsbrief is er nog veel onzekerheid over de mogelijkheden om zangavonden te organiseren, waar wij als RO Video fraaie opnames van kunnen maken. Het frustreert niet alleen u dat dit al zo lang niet meer kan.

Toch staat ons werk niet stil. 4 september zonden we de Psalmzangdag integraal uit. Al de 150 psalmen kwamen voorbij. Dat was een lange dag. Vanaf 11 september kunt u 15 zaterdagavonden genieten van uitzendingen waarin steeds 10 psalmen voorbij komen. De uitzendingen staan in het teken van de samenwerking tussen de RO en het Shaare Zedek-ziekenhuis. Doel is palliatieve zorg voor kinderen die in de laatste fase van hun leven zijn. Lees hier meer over het project

En natuurlijk gaan we u vanaf 25 september in 3 afleveringen bekendmaken wie de finalisten zijn van het RO-Muziekpodium. Op 2 Oktober nemen we met hen de finale op in de Dorpskerk van Blaricum. De eerste aflevering wordt D.V. 16 oktober uitgezonden. Het RO Muziekpodium wordt opgedragen aan het project van Shaare Zedek.

Ook de bekende programma’s De Verhalenhut en Zingend naar de Zondag starten weer vanaf 25 september met nieuwe afleveringen.

Het RO-videoteam wenst u veel kijkplezier!


Recente berichten

RO Radio Lees verder
dinsdag 14 juni 2022 RO Radio
Genemuiden en Zelhem Lees verder
dinsdag 14 juni 2022 Genemuiden en Zelhem