RO, RD en Family7 werken samen bij verkiezingen


    woensdag 6 maart 2019
RO, RD en Family7 werken samen bij verkiezingen

Bij de komende verkiezingen voor Provinciale Staten slaan de Reformatorische Omroep, Family7 en het Reformatorisch Dagblad de handen ineen.


Bijwonen live-uitzending

In verband met een beperkt aantal plaatsen in de studio's is het bijwonen alleen mogelijk door u hier aan te melden. U ontvangt een email van ons of we u op de gastenlijst hebben kunnen plaatsen.

Enquête

We zijn benieuwd naar uw motivaties om te gaan stemmen en hebben vier vragen voor u opgesteld. Vul hier de vragenlijst in en we zullen de uitslag hiervan bespreken tijdens de debatten!In aanloop naar de verkiezingen en op de dag zelf werken Family7, de Reformatorische Omroep en het Reformatorisch Dagblad nauw samen. Tijdens een verkiezingsdebat nemen de lijsttrekkers van CDA, ChristenUnie en SGP in de Eerste Kamer het tegen elkaar op. Ze krijgen daarbij hulp van lijsttrekkers van hun partij uit verschillende provincies. Mobiliteit en duurzaamheid zijn twee van de thema’s waarover de politici met elkaar in discussie gaan.

Verkiezingsdebat RO Studio's
Het verkiezingsdebat is op vrijdag 15 maart 2019 in de studio's van de Reformatorische Omroep in Nijkerk en begint om 20.00 uur. De presentatie is in handen van Riekelt Pasterkamp en Arjan Klein. De Reformatorische Omroep en Family7 zenden het debat rechtstreeks uit, terwijl het ook op de site van het Reformatorisch Dagblad te volgen is. Op woensdag 20 maart zijn beide omroepen en de krant van de partij om de uitslagenavond te verslaan. Deze live-uitzending is vanuit de Family7-studio’s in Apeldoorn en start om 20.30 uur


Recente berichten

RO trakteert met zomerabonnement Lees verder
donderdag 9 juli 2020 RO trakteert met zomerabonnement
Jubileumcadeautje voor zomergasten! Lees verder
donderdag 2 juli 2020 Jubileumcadeautje voor zomergasten!