RO Muziekpodium


Iedereen heeft talenten van God gekregen en daar mogen we dankbaar voor zijn! Met onze talenten mogen we God eren en onze naasten dienen. Speel jij een instrument of kun jij prachtig zingen? Heeft je nichtje, buurman of vader een groot talent dat niet verborgen mag blijven? Wacht dan niet langer en doe mee aan het RO Muziekpodium.

Veel van onze talenten kunnen we in ons dagelijks leven inzetten, maar met muziek mogen we veel meer mensen dan onze directe naasten bemoedigen. Bij de RO hebben we daar onze missie van gemaakt. Om ons heen klinkt veel muziek, maar die heeft niet altijd Gods eer op het oog. Dat is wel ons doel: Gods grote Naam verhogen. We hopen dat jij als musicus dat verlangen ook hebt en dat wil delen met anderen. Daarnaast vinden we het als RO belangrijk om talent te stimuleren en musici in de dop te leren kennen. In RO Muziekpodium nemen veelbelovende talenten het tegen elkaar op. Voor de winnaars zou dit weleens de springplank naar een groter publiek kunnen zijn. Durf jij de stap te zetten?


Jury

De jury bestaat uit vier professionals uit de hele muziekbranche. Ieder van hen neem zijn en haar eigen expertise mee, waardoor elke auditie deskundig beoordeeld zal kunnen worden. Wil je weten wie er in de jury zit? We maken elke keer één nieuwe naam bekend, dus blijf deze pagina checken voor updates!

                
Kees Alers

Martin Mans
Jurylid 3

Jurylid 4


Wat kan ik winnen?

Ieder talent wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury. Na de voorrondes zullen per categorie de finales worden gespeeld. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen. Iedere deelnemer heeft bij deze wedstrijd overigens prijs, want alle geselecteerde audities worden uitgezonden in het programma RO Muziekpodium. Daarnaast zullen de opnames ook in andere radio- en videoprogramma’s te horen en te zien zijn.


Coronaproof - opnames uitgesteld

UPDATE: In verband met de huidige voorschriften van de overheid achten wij het onverantwoord om de opnames begin 2021 door te laten gaan. Voor ieders veiligheid hebben we deze uitgesteld tot na de zomervakantie. De tijd die beschikbaar komt kunnen we goed gebruiken! Voor jou extra tijd voor een goede voorbereiding, voor ons een leuke gelegenheid om dieper

Op het moment van schrijven is het nog niet in te schatten hoeveel mensen bij de opnames aanwezig kunnen zijn. Vrijwel zeker zal het niet mogelijk zijn grote muziekgroepen (zoals koren of orkesten) te laten deelnemen. Het staat je vrij om je wel aan te melden, maar de voorschriften van de overheid ten tijde van de opnames zullen altijd worden gehandhaafd.


Meedoen

Iedereen kan zich opgeven: jong, oud, zangers, ensembles, instrumentalisten enzovoorts. De talenten worden onderverdeeld in twee categorieën: instrumentaal en zang. Meld je voor 31 december aan door een video-opname (maximaal 3 minuten) van jezelf via YouTube in te sturen via onderstaand formulier. Vertel kort iets over jezelf en geef aan waarom je wil meedoen en jouw talent wil laten zien. Natuurlijk zien we graag alvast een voorproefje van wat jij gaat doen. Bij een overweldigend aantal inschrijvingen maken we een voorselectie. De opnames zullen na de zomer 2021 starten. Je wordt op tijd door ons op de hoogte gesteld.