Inloggen voor beluisteren RO Radio 2 t/m 5

header afbeelding voor nieuwsartikel

Inloggen voor beluisteren RO Radio 2 t/m 5

woensdag 21 februari 2024


Voor het beluisteren van RO Radio 2 t/m 5 is het sinds februari nodig om in te loggen.

Op onze oude website was u al gewend om in te loggen voor het afspelen van de radio- en videoprogramma's. Deze waren alleen beschikbaar voor mensen met een abonnement van 36 euro per jaar of meer. Om RO Radio 2 t/m 5 te kunnen beluisteren kunt u ook gebruikmaken van een gratis login.

BELANGRIJK!
Probeer niet vaker dan drie keer in te loggen, want daarna wordt uw account geblokkeerd. Dit is dan eerst voor een paar minuten, maar dat loopt op den duur op tot dagen en weken. Neemt u contact met ons op als het inloggen niet lukt via info@ro.nl of op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 - 12.00 via 033-760 1500.

Heeft u al een account bij de RO?

Alle donateurs hebben al een account bij de RO. U kunt al inloggen met uw e-mailadres en uw wachtwoord.

 1. Klik bovenin het menu op het poppetje (RO App) of Inloggen (website).

 2. Vul uw e-mailadres in en het wachtwoord dat u bij ons heeft aangemaakt. Weet u uw wachtwoord niet meer? Lees dan verder.
 3. We raden aan om even op het vierkantje te klikken voor Wachtwoord weergeven. Zo kunt u even kijken of u alles goed ingevuld heeft:
 4. Klik op de groene knop Inloggen. Als het inloggen gelukt is kunt u weer alle zenders beluisteren.

Problemen na inloggen

Het kan gebeuren dat het niet lukt om in te loggen of u daarna de giftenpagina te zien krijgt, in plaats van de radio af te kunnen spelen.


Extra gift niet nodig

Bent u ingelogd, maar krijgt u dan toch de melding om een gift te doen? Een extra gift is niet nodig om te kunnen luisteren. Voor de meeste mensen is dit probleem opgelost door even opnieuw in te loggen.

Dit doet u door op het poppetje rechts bovenaan te klikken, u komt dan in uw gegevens. Een van de opties die daar staan is Uitloggen. Vervolgens klikt u weer op het poppetje en als het goed is logt u dan automatisch weer in. We werken aan een oplossing om dit op te lossen.

Kunt u na het opnieuw inloggen nog steeds de radio niet afspelen? Neemt u even contact met ons op via info@ro.nl of op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 - 12.00 via 033-760 1500.

Wachtwoord vergeten
Het is geen probleem als u uw wachtwoord niet (meer) weet. U kunt eenvoudig een nieuwe instellen door op Wachtwoord vergeten te klikken. U ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

 1. Klik bovenin het menu op het poppetje (app) of Inloggen (website)

 2. Klik naast de groene knop op Wachtwoord vergeten

 3. Vul het e-mailadres in waar u van ons e-mails op ontvangt en klik op Verstuur
 4. U ontvangt een email met een link om weer een nieuw wachtwoord in te stellen

U heeft nog geen account bij de RO

U kunt eenvoudig een account aanmaken

Wat fijn dat u naar de RO luistert. We hopen dat u dat blijft doen. U kunt eenvoudig een account aanmaken om te kunnen inloggen. Natuurlijk hopen we dat u zult kiezen voor een betaald account, maar ook losse donaties stellen we op prijs. Voor het uitzenden van onze muziek en programma’s zijn we volledig afhankelijk van giften. Zo houden we de vrijheid om tegen de tijdsgeest in het vertrouwde geluid te laten klinken. Het voeren van een omroep is echter een kostbare zaak. Als alle luisteraars een klein beetje naar draagkracht bijdragen, kunnen we, zo de Heere wil, door blijven gaan met onze uitzendingen. Geheel volgens Bijbels principe hopen we dat zij die financieel voldoende gezegend zijn, willen meedragen voor hen die niet veel hebben.

Account aanmaken
Krijgt u bovenstaand inlogscherm te zien en hebt u geen account bij de RO? Dan ziet u onder de pijl twee mogelijkheden staan om eenvoudig een account aan te maken.

 • Word abonnee
  Een abonnee noemden we vroeger een donateur. Vanaf 36 euro per jaar draagt u een klein, maar gewaardeerd steentje bij aan het grote geheel. Bij inschrijving kunt u ervoor kiezen om meer te geven als u dat gepast vindt.
  Na het invullen van uw gegevens krijgt u gelijk een e-mail om uw abonnement te bevestigen. Daarna kunt u op onze website inloggen.
  Tegen het einde van de maand wordt de door u toegezegde bijdrage van uw rekening afgeschreven.
  >> Klik hier om abonnee te worden

 • Registreer met een gratis account
  Laat uw situatie het niet toe om abonnee te worden of geeft u liever gedurende het jaar zelf een bedrag? U kunt zich inschrijven voor een gratis account.
  Na het invullen van uw gegevens krijgt u gelijk een e-mail om uw gratis account te bevestigen. Daarna kunt u op onze website inloggen.
  >> Klik hier om een gratis account aan te maken

Vragen

Neemt u gerust contact met ons op als het inloggen of het aanmaken van een account even niet lukt. We helpen u graag verder.

E-mail: info@ro.nl
Telefoon: 033-760 1500 (di t/m do tussen 9.30 en 12.00)