Nieuw programma op RO radio 1 Mission Possible podcast

header afbeelding voor nieuwsartikel

Nieuw programma op RO radio 1 Mission Possible podcast

donderdag 11 mei 2023

Vanavond vanaf 19.30 uur op RO Radio 1 start er een nieuwe serie: Mission Possible podcast

In de 8- delige serie van Mission Possible podcast gaan Bert Dokter en Gerande Sikkema met elkaar in gesprek over het hulpverleningswerk van Mission Possible.

Mission Possible is een christelijke hulpverleningsorganisatie die hulp en ondersteuning biedt aan moeders in armoede in Oost-Europa en Rusland. We vertellen wie we zijn en vertellen we verhalen uit het werkveld. Zo geven we onze collega’s en de vrouwen die we ondersteunen een stem.

In deze eerste aflevering gaan we in gesprek met Bert Dokter. Hij heeft jarenlang in Rusland gewoond en is de oprichter van Mission Possible Nederland. Wat drijft hem?

In deze tweede aflevering gaan we het hebben over onze collega’s in Oefa, Rusland. Hoe zijn we aan dit project gekomen en wat is het verhaal?

In deze derde aflevering praten we over Oekraïne. Hier hadden we een team aan het werk, de oorlog zette alles op z’n kop. Hoe gaat het met onze mensen daar?

In deze vierde aflevering gaat het over misschien wel onze bekendste project, de babyboxen. Hoe is dat een sleutel voor onze hulpverlening?

Deze vijfde aflevering gaat over ons gezinshuis in Jekaterinaburg. Wat is de geschiedenis hierachter?

In deze zesde aflevering praten we over jonge moeders bij de Roma, in Bulgarije. We willen als Mission Possible deze ongezonde cultuur doorbreken? Hoe lukt ons dat?

In deze zevende aflevering gaat het over Armenië. Oorlog op oorlog is daar aan de gang. Welk werk doen wij voor de kinderen van dit land?

In deze achtste aflevering gaan we dieper in op het werk van de hulpverlening. Wat zijn belangrijke aspecten en wat is de Mission Possible aanpak?