Nieuw Radio- en videoseizoen

header afbeelding voor nieuwsartikel

Nieuw Radio- en videoseizoen

donderdag 31 augustus 2023

Achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan het nieuwe radio- en videoseizoen. Vanaf maandag 4 september beginnen we weer en met veel enthousiasme geven we dit aan u door.

De programma’s zoals Van Harte, De lofzang klinkt, In gesprek met, Vrouw in Beeld staan weer startklaar.

Daarnaast zijn er een tal van mooie gastprogramma’s van Woord en Daad, Evangelie & Moslims, de VGS, St. Messias belijdende Joden, Hoornbeeck College, TWR.

En er komen, op veler verzoek, twee programma’s over boeken; Boek getipt en een luisterboek.

Ook verwijzen u graag naar de dagelijkse dagopeningen en dagsluitingen via het programma Alpha & Omega om samen met u een moment van stille tijd te hebben met daarbij een schriftlezing, bijpassende muziek en naar een korte meditatie te luisteren.

De programma’s van de SGPJ, Brusselse Bronnen en Pastorie Online beginnen weer eind september en begin oktober. Al met al reden genoeg om dagelijks de RO aan te zetten thuis of onderweg. Onze programmering vind u onder 'Menu' en dan 'Radioprogramma's'

Ontdek de omroep met 4 radiokanalen en een videokanaal voor het hele gezin. Luister naar muziek en gepresenteerde programma’s op Radio 1, naar Psalmen op Radio 2, klassieke en instrumentale muziek op Radio 3 en het kinderkanaal op Radio 4. Op RO Video kunt u wekelijks een nieuw aanbod van concerten bekijken of nog eens terugzien.